O mamă și-a protejat bebelușul cu propriul trup în timpul unui atac cu rachete în Kiev

Olga este doar una din mamele care au devenit victimele pașnice ale războiului din Ucraina. Tânăra ucraineancă în vârstă de 27 de ani a fost grav rănită după ce şi-a protejat bebeluşul cu propriul trup în timpul unui atac cu rachete în Kiev.

O rachetă a lovit blocul din Kiev în care tânăra mamă locuia împreună cu soțul și bebelușul său. Femeia a fost grav rănită, dar din fericire copilul a scăpat nevătămat. Şi tatăl s-a transformat în scut uman pentru familia lui.

„Am fost rănită la cap, sângele a început să curgă peste copil. Și nu înțelegeam ce s-a întâmplat, credeam că este sângele ei… Dmitro a luat-o. Eu țipam că este toată plină de cioburi și de sânge. Îmi spune: <Olga, e sângele tău, nu al ei>”, a spus Olga.

„Nu m-a trezit explozia, m-au trezit țipetele Olgăi și zgomotul de sticlă spartă în momentul în care geamurile au fost spulberate”, a spus bărbatul.

„Dimineața m-am trezit să hrănesc copilul, i-am făcut baie. Și m-am așezat să o hrănesc. Am acoperit-o la timp. Apoi Dmitro a sărit și ne-a acoperit pe amândouă”, a mai declarat tânăra mamă.

Medicul care o îngrijește a povestit că bebelușul a scăpat nevătămat deoarece mama l-a acoperit cu trupul ei: „A acoperit copilul. Bebelușul a scăpat complet nevătămat. Dar pentru că mama ei o hrănea chiar atunci, sânii ei au fost răniți de sticlă. Avea mai multe răni adânci la frunte. Avea în jur de 25 de răni pe tot corpul, inclusiv la cap.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...