O mașină a Reginei Elizabeth a II-a, vândută la licitație cu 39.000 de lire sterline

La licitația, organizată de casa britanică Historics Auctioneers, o mașină care a aparținut Reginei Elizabeth a II-a – Jaguar X-Type din 2009 –  a fost adjudecată la 39.200 de lire sterline (aproximativ 45.000 de euro), transmite dailymail.co.uk.

Este suficientă o privire asupra celorlalte mașini de colecție scoase la licitație: unele au pornit de la mai mult 14.000 de lire sterline, dar în puține cazuri au depășit 5.000.

La cele 39.200 pentru Jaguarul Reginei, se mai adaugă un impozit achitat tot de cumpărător, potrivit Daily Mail, ceea ce face ca prețul total să ajungă la 43.000 de lire sterline (aproape 50.000 de euro).

Fostul monarh britanic conducea frecvent Jaguarul spre Windsor și s-a fotografiat frecvent la volanul acestui vehicul verde-smarald, în piele bej în interior.

Potrivit Historics Auctioneers, mașina favorită a Reginei era un Land Rover Defender. Jaguarul X-Type făcea parte din planul B, când Land Rover Defender nu era disponibil.

Regina Elizabeth a II-a a decedat la 8 septembrie anul acesta, la vârsta de 96 de ani, după șapte decenii de regalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole