O nouă escrocherie: donații fictive pentru Siria și Turcia

Ministerul Educaţiei avertizează asupra unei noi tentative de fraude, făcută de indivizi care se dau drept angajați ai ministerului.

Mai mulți directori și profesori ar fi primit apeluri prin care li s-ar fi solicitat sume de bani de la persoane care se recomandau ca fiind angajaţi ai ministerului. Falşii angajaţi susțineau că banii donați vor ajunge la sinistraţii din Turcia şi Siria.

„Având în vedere că mai multe cadre didactice şi directori ai unităţilor de învăţământ au primit apeluri prin care se solicită sume de bani de la persoane care se recomandă ca fiind angajaţi ai Ministerului Educaţiei, vă informăm că acestea nu aparţin şi nu reprezintă Ministerul Educaţiei.

Recomandăm persoanelor contactate în acest mod să se adreseze instituţiilor competente”, a transmis, miercuri, Ministerul Educaţiei.

Ministerul informează că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul unor canale oficiale de comunicare.

”Menţionăm că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituţiilor publice”, susţine sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...