O nouă lovitură pentru Novak Djokovic. Australienii îl amenință cu închisoarea

Novak Djokovic se află în continuare în vizorul autorităţilor australiene, după o primă victorie legală. Autoritățile australiene reexaminează documentele completate de jucătorul de tenis, nevaccinat şi cu scutire medicală, pentru a ajunge la Melbourne.

Potrivit news.ro care citează presa australiană, Djokovic ar fi asigurat într-un formular că nu a călătorit în cele 14 zile premergătoare zborului său către Australia. Totuși, acesta a părăsit Serbia pentru a se antrena în Spania în perioada Anului Nou.

Academia de Tenis Soto (cu sediul în sudul Spaniei) a publicat mai multe videoclipuri cu numărul 1 mondial la antrenament, sau înconjurat de copii şi urând un an nou fericit 2022. Potrivit presei australiane, Djokovici ar fi părăsit Spania în 4 ianuarie.

Australienii au subliniat că „oferirea de informaţii incorecte guvernului australian este o infracţiune gravă”, care poate duce chiar la „până la 12 luni de închisoare”.

Marţi, premierul australian Scott Morrison şi omologul său sârb Ana Brnabic au discutat şi ei despre situaţia numărului 1 mondial. „Amândoi au convenit să rămână în legătură cu acest subiect şi să consolideze relaţiile bilaterale” dintre Australia şi Serbia, anunţă Daily Telegraph, citată de news.ro.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole