O nouă marcă urcă în topul înmatriculărilor de autoturisme noi de import din România

Cu o creștere record a vânzărilor față de aceeași perioadă a anului trecut, Hyundai devine cel mai înmatriculat autoturism nou de import din România. Anterior, primele trei poziții erau ocupate de Skoda, Toyota și Volkswagen.

După primele 10 luni ale anului 2021, Hyundai Auto România înregistrează o creștere a vânzărilor de 30,3% față de aceeași perioadă a anului trecut și urca pe prima poziție în topul înmatriculărilor de autoturisme noi de import, cu o cota de piață de 7,6%.

Totodată, conform statisticilor DRPCIV, în luna octombrie importatorul conduce clasamentul înmatriculărilor de autoturisme noi de import, cu 965 de unități și o cotă de piață de 10%.

„Prioritatea noastră rămâne în continuare clientul. În acest moment, mai mult decât oricând, depunem toate eforturile necesare pentru a onora fiecare comandă”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto România, prin intermediul unui comunicat de presă transmis marți.

În prezent, Hyundai Auto Romania pune la dispoziția clienților nu mai puțin de zece modele eco (electrice, hybrid și plug-in hybrid). Obiectivul importatorului este de a se poziționa drept unul dintre promotorii mobilității eco, la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...