O nouă mizerie marca McDonald’s: A dat afară un bătrân din restaurant

La trei săptămâni după ce v-am relatat că am mâncat, la restaurantul McDonald’s Valea Cascadelor din București, un hamburger cu bucăți de elastic în el, fix în aceeași locație din sectorul 6, angajații au comis-o din nou. Șefa de restaurant a dat afară un bătrân care stătea la masă liniștit. Limbajul angajaților McDonald’s este de-a dreptul șocant.

Au trecut mai bine de trei săptămâni de când v-am relatat că, personal, am găsit niște eleastice într-un sandviș la McDonald’s. Întâmplarea a avut loc duminică,  15 ianuarie, la restaurantul McDonald’s Valea Cascadelor, din Sectorul 6, București. Șefa de restaurant a luat sandvișul cu pricina și a zis că-l trimite la analize.

A doua zi am trimis o solicitare către departamentul de comunicare al McDonald’s în România, precum și către agenția care îi realizează serviciile de PR, dar până la această oră nu am primit niciun răspuns.

Întâmplător sau nu, același restaurant de pe Valea Cascadelor intră iar în vizorul clienților nemulțumiți. Jurnalista Cristina Cruceru a fost la McDonald’s Valea Cascadelor. Aici, era un bătrân care s-a așezat la masă și care a fost luat aproape de sus de către paznicul restaurantului și de către șefa de restaurant. Jurnalista a postat pe pagina sa de Facebook întâmplarea și a atras mii de reacții, marea majoritate împotriva McDonald’s.

Angajații McDonald’s au dat afară un bătrân din restaurant

Tu din ce țară ești? Aici e România”. Asta am auzit-o mai devreme de la un angajat de la intervenții. Cred că azi a fost pentru prima dată când mi-a fost rușine că m-am născut în țara asta. Pe zi ce trece imi dau seama de cât de răi sunt oamenii și cât de mult se mănâncă între ei…dar ce-am văzut azi nu doresc nimănui.

Am mers la MC Donalds de pe Valea Cascadelor (sector 6), am mâncat si totul bine si frumos. Intră un bătrânel, om al străzii, se pune la câteva mese distanță de noi. La un moment dat, o tipă (aflată în alt colț al restaurantului) merge și îi spune casieriței să-l dea afară pe bătrân. Vine femeia de serviciu și-l ia la ture, să iasă afară. Deci să ne înțelegem, femeia de serviciu, nu managerul. Îl cheamă pe omul de la pază, care-i spune să iasă afară. L-am întrebat de ce-l dă afară și mi-a zis: “doamnă, nu-i vina mea”. A plecat și el.

A venit managera, i-a spus că n-are ce căuta înăuntru și l-a dat afară. Bătrânul i-a spus că stă puțin să se încălzească și iese. Aaa, apropo, mai avea o pungă de la Mc cu el. Avea mancare in ea, probabil cineva ii cumparase. Era si el client. L-a dat afară, iar Ovidiu a mers după el, l-a luat, l-a pus la masă și i-a cumpărat un meniu.

I-am spus că acum are ce să mănânce. Mi-a zis managera că are că i-am cumpărat noi, nu că intrase el să-și cumpere. Deci eu am rămas șocată. Dna mare șef de la Mc mi-a zis că-i deranjează clienții (adică pe tipa, aflată la câteva mese distanță). De fapt, pe tipa respectivă o deranja mirosul…că mna, ea s-a dat cu parfum d-ala scump luat din piață de la Obor, a venit la Mc să mănânce un sandviș cu 10 lei și era deranjată că nu miroase a versace în jurul ei”, a scris, Cristina Cruceru pe Facebook.

Angajat McDonald’s : «Marș afară ! »

Jurnalista a mai detaliat că unul dintre angajați i s-a adresat bătrânului cu apelativul: „Marș afară!”

“Au chemat un angajat de la intervenții, care a venit cu tupeu și mai avea putin și îi spunea “marș afară”. După care a început să facă aroganțe cu noi, că de fapt problema e la noi, că noi i-am cumpărat de mâncare. “Tu din ce țară ești? Aici e România”, așa i-a zis lui Ovidiu. Adică să înțelegem că la noi nu se primesc oameni ai străzii la masă, într-un fast-food. Noi suntem boieri. Apropo, am fost în Turcia recent și voiam doar să vă arăt poza de mai jos. Acolo, câinii și pisicile sunt iubiți, dar oamenii străzii…

Revenind, zice apoi să ieșim afară, că el nu poate sta de miros. Păi bine atunci. Nu mi-am permis să-l întreb dacă el miroase a levănțică vara, îmbracat în uniforma aia și cu bocancii în picioare. Ok, am înțeles că poate i-a deranjat că nu mirosea a lenor, dar pe mine, aflata la 3 mese distanță nu m-a deranjat…și chiar am simțul olfactiv foarte bine dezvoltat.

Știti care e toata treaba și ce m-a supărat, de fapt? Ca mna, eu înțeleg politica restaurantului, dar nu înțeleg răutatea din oameni. I-am zis-o și managerului. De ce nu i-ați dat un sandviș și nu i-ați vorbit frumos, că ieșea singur afară? Dar am înțeles de ce. Că trăim în România și așa e la noi. N-am zis-o eu, ci nenea de la intervenții.

Toți avem bunici acasă. Unii au crescut în puf, alții au muncit pe brânci să aibă ce pune pe masă. Bătrânul ăla putea fi bunicul oricui”, a conchis clienta McDonald’s.

Citește și Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Încă mai așteptăm răspuns din partea McDonald’s

Pe data de 16 ianuarie 2023, am trimis o solicitare în care ceream explicați referitoare la sandvișul cu bucăți de plastic pe care l-am consumat, parțial, în restaurantul McDonald’s de pe Valea Cascadelor. Până la ora publicării acesui articol, publicația PUTEREA nu a primit niciun răspuns. Solicităm, pe această cale, pentru a doua oară, niște răspunsuri la întrebările noastre :

  • Ce erau acele bucăți de culoare ciclam, cu textură ca de elastic din sandvișul cumpărat de mine ?
  • Ați făcut o anchetă la restaurantul McDonald’s situat pe Valea Cascadelor ? Dacă da, care au fost concluziile anchetei ?
  • Cum comentați întâmplarea cu bătrânul dat afară din restaurant?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...