O profesoară de muzică anti-vaccin sperie copiii din Botoşani. Femeia, înregistrată când le spunea elevilor că vaccinul anti-COVID te transformă în legumă. Reacția ministrului Cîmpeanu

O profesoară de muzică din Botoşani a fost înregistrată, în timp ce le spunea elevilor că vaccinul anti-Covid te transformă în legumă. Și totul este un experiment al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că este revoltător și că va trimite Corpul de Control.

Profesoara le-a spus elevilor că vaccinul anti-Covid nu este bun. Ea a fost înregistrată de copii, când făcea aceste afirmaţii. 

Chiar şi aici la şcoală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinaţi. Cei care nu sunt vaccinaţi îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinaţi, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea şi nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te, frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul şi cobaiul la nenorociţii ăştia de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii”, a afirmat profesoara, potrivit Libertatea

Ea a mai afirmat că spitalele sunt ca nişte abatoare şi cine ajunge acolo nu mai iese viu. 

“Testele sunt gata pozitive. Poate aţi auzit la ştiri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne fereşte! Faceţi ce vreţi, dar sunteţi tineri, copii, aşa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital, nu mai ieşi viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ţi-o făcut cruce”, a mai declarat profesoara în faţa elevilor.

 Reacția ministrului Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că treaba profesoarei de muzică este să predea această materie, nu să exprime păreri cu caracter personal în faţa elevilor.

“Este revoltător, mai ales afirmaţia cu spitalele sunt abatoare, este o desconsiderare a muncii medicilor. Mai apoi se scuză doamna că nu a omorât pe nimeni. Da, aşa este, însă, treaba doamnei profesor de muzică este să predea muzica. Într-o şcoală de prestigiu, pentru că Liceul Grigore Antipa din Botoşani este o şcoală de prestigiu.

Este plătită de statul român pentru a preda muzica, nu pentru a exprima în faţa elevilor opinii cu caracter personal. De altfel, coroborat cu faptul că nu poartă mască, articolul 352 din Codul Penal e destul de clar în ceea ce priveşte sancţiunea cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

El a anunțat că doi reprezentanţi ai Corpului de Control vor merge la Botoşani pentru clarifica situația. 

“Luni dimineaţă la prima oră vor fi prezenţi doi reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului Educaţiei. Iar sancţiunea, fără să mă antepronunţ, cred că este uşor de anticipat totuşi. Doamna este profesor suplinitor.

Dacă cercetarea disciplinară pe care vă garantez că şcoala şi Inspectoratul Şcolar o vor iniţia de luni, va concluziona că merită sancţiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul următor la concursul pentru ocuparea unui post din poziţia de suplinitor”, a mai declarat ministrul Cîmpeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...