Oameni care împing alţi oameni în faţa metroului

Se pare că s-au reactivat persoanele cu niscaiva probleme psihice care vor să împingă oamenii aflaţi în staţiile de metrou, pe şine, în faţa trenurilor care circulă pe diferite rute.

Ieri, o doamnă din Bucureşti, care a văzut şi pozat o astfel de persoană, a scris pe o reţea de socializare, trăgând un semnal de alarmă, următoarele rânduri:

“Să aveți mare grijă la această femeie! Astăzi, când eram pe peron la Lujerului, femeia a încercat să mă împingă (eu, inițial, nu am realizat asta pentru că vorbea non-stop cu mine, eu având căștile în urechi, nu mi-am dat seama. Am realizat ce voia să facă atunci când am văzut-o încercând să o împingă pe o fata cu ajutorul crucii pe care o ținea în mână). Am urcat in metrou, i-am făcut o poză. Cât am vorbit cu paznicul de la metrou, aceasta a dispărut. Am cautat-o în metrou și apoi pe peronul stației următoare. Am pierdut-o din ochi. Ca să o recunoașteți: femeia vorbește singură, țipă, înjură, în metrou începuse să plângă și ținea non-stop cu forța acea cruce maro în mână. Aveți multă grijă!”

Nu doar la noi se întâmplă astfel de lucruri. La New York, o femeie de origine asiatică, Michelle Alyssa Go, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a fost împinsă de un bărbat în faţa metroului. Poliția l-a arestat pe Simon Martial, în vârstă de 61 de ani, cu antecedente penale, sub acuzaţia de crimă.

Acesta, iniţial, a fugit după ce a împins femeia, apoi s-a predat forţelor de ordine. Din cercetări, reiese că nu se cunoştea cu victima şi că, înainte de a o împinge pe aceasta, a încercat să împingă altă femeie, care a înţeles ce vrea să facă bărbatul şi a fugit.

Specialiştii spun că oamenii care împing din senin alţi oameni sub roţile unor vehicule au probleme psihice. Dincolo de grija şi de securitatea pe care ar trebui să le ofere cetăţenilor autorităţile din oraşe, e cazul să fim şi noi, cu toţii, atenţi la cei din jurul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...