Oamenii lui Orban fac în continuare cărțile în Senat și Camera Deputaților

Plecarea lui Ludovic Orban din PNL a generat anumite schimbări la nivelul comisiilor din Camera Deputaților și Senatului, dar, oarecum, surprinzător oamenii cheie ai fostului lider liberal au rămas în continuare la butoanele Parlamentului.

Doi dintre oamenii de încredere ai fostului lider PNL Ludovic Orban impuși în conducerea Senatului și a Camerei Deputaților au rămas pe funcție.

Este vorba despre secretarul general al Camerei Deputaților, George Ionuț Dumitrică, omul care dirijează tot ce mișcă în această instituție, și secretarul general adjunct al Senatului, Mario-Ovidiu Oprea.

Practic, cei doi ”vătafi” ai forurilor legislative și oamenii lor de încredere controlează toate activitățile din Parlamentul României și acum când conducerea Camerei Deputaților și Senatului s-a schimbat prin intrarea la guvernare a PSD și trimiterea în opoziție a USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...