Oana Roman și Marius Elisei, vacanță „de reconciliere” în Italia

Oana Roman și Marius Elisei au trecut în ultimii ani prin numeroase impasuri legate de relația lor. Pe cei doi îi leagă o poveste de amor de ani buni, însă aceasta nu a fost lipsită de momente critice. Pentru a le face față, Oana și partenerul ei de viață au plecat într-o călătorie romantică în Napoli.

Oana Roman și-a iertat partenerul în nenumărate rânduri

Viața celebrei Oana Roman poate deveni în mod sigur subiectul unui roman. Vedeta a trecut prin numeroase experiențe de viață care au făcut-o cât se poate de puternică. Pe plan sentimental, viața fiicei lui Petre Roman nu a fost roz decât pentru perioade scurte.

În urmă cu mai bine de un an, influencerița a divorțat de Marius Elisei, bărbatul alături de care are o fiică.

Momentul a fost unul dureros pentru ambii parteneri însă se oare că aceasta a fost singura soluție pentru momentul respectiv.

În spațiul public au apărut numeroase informații legate de problemele pe care Marius Elisei le-ar fi avut cu alcoolul. Acestea ar fi fost de altfel, un motiv în plus pentru Oana să semneze actele de divorț.

Marius Elisei a avut în trecut o relație tensionată cu mama influenceriței, Mioara Roman. Aceste lucruri se întâmplau în perioada în care cea care i-a dat viață Oanei, locuia cu ei sub același acoperiș.

Dincolo de toate acestea, Marius Elisei „a călcat strâmb” cu dovezi. Acesta a comunicat prin prisma rețelelelor de socializare cu unele domnișoare pe care le invita la întâlnire.

Toate acestea au cântărit mult în sufletul vedetei care l-a iertat de fiecare dată pe cel alături de care a ajuns la altar.

Călătorie de împăcare în Italia

Cu siguranță Italia este una dintre cele mai romantice destinații de vacanță din Europa. Recent, Oana Roman și Marius Elisei au ales acest loc pentru a petrece timp în doi. Totul cu scopul de a lăsa în spate impedimentele din relația lor și de a ajunge din nou la sentimente mai bune.

Celebrul cuplu a ajuns la Napoli, vizitând renumitul Pompei. Fiica lui Petre Roman și partenerul au făcut plimbări romantice pe străzile vechi și înguste, au mâncat pizza și au petrecut timp de calitate împreună.

Social media

Cei doi au admirat de la distanță și Coasta Amalfi. Escapada romantică a celor doi parteneri s-a încheiat astăzi, după 3 zile. Oana s-a declarat extrem de încântată de sejurul de care a avut parte.

Social media

Ieri ne am bucurat de o zi frumoasa cu soare și 18 grade Celsius. Ne am plimbat și am admirat Coasta Amalfi. Drumurile cu serpentine nu sunt deloc pasiunea mea dar mi am învins frica și m am bucurat de peisaj.”, a scris vedeta pe contul ei de socializare.

Influencerița a revenit în țară destul de repede, mai ales că aici are numeroase responsabilități. Pe lângă fiica ei, în România o așteaptă și Mioara Roman, mama ei, aceasta fiind internată într-un centru de recuperare pentru persoane vârstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole