Oferte de Crăciun 2022 Maramureș. Hoteluri și pensiuni în care te poți caza la prețuri pentru toate buzunarele!

Maramureșul este una dintre regiunile țării încărcate de tradiție mai ales în perioada iernii. Cei care vor să se bucure de o experiență a sărbătorilor „moroșenești” pot alege dintr-o sumedenie de Oferte de Crăciun 2022 în Maramureș.
Fie că aleg o pensiune cu accente rustice sau un hotel de lux, cu siguranță cei care ajung în Maramureș cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor avea parte de ceva inedit.

Oferte de Crăciun 2022 Maramureș Hoteluri și pensiuni

Proprietarii hotelurilor și pensiunilor din Maramureș au creat și pentru acest an de sărbători pachete speciale pentru turiști. Multe dintre unitățile de cazare din această zonă a țării sunt deja ocupate pentru Crăciun.

Se pare că mulți dintre turiști s-au grăbit să își achiziționeze vacanțele de Crăciun.

Totuși, doritorii unei experiențe a sărbătorilor pe plaiurile Maramureșului găsesc încă variante disponibile.

Noi minivacanțe pentru bugetari și elevi în 2023. Când ar putea fi

Pensiunea Royal din Borșa, Maramureș oferă locuri disponibile pentru Crăciun 2022 pentru 1208 lei/pers pentru 4 nopți.

Cei care vor să își organizeze singuri masa de Crăciun pot alege pensiunile cu acces la bucătărie. La Casa Danci din Borșa de pildă, turiștii adulți plătesc 140 lei pe noapte per persoană. Li se pun la dispoziție toate facilitățile pentru a se autogospodări pe perioada vacanței.

Pensiunea Axenia din Vișeul de Sus primește turiști în perioada Crăciunului pentru 350 de lei pe noapte de persoană. Cei care se cazează aici se pot bucura de masă tradițională de Crăciun pe cinste. La pachet, vestiții colindători pe care gazdele îi primesc am de an.

Vacanțele în România vor fi mai scumpe cu 15% față de anul trecut

Casa La Ionică promite de asemenea o experiență a Crăciunului desprins din poveștile bunicilor. Pentru 300 de lei pe noapte,  cei care se cazează aici au incluse mesele principale ale zilei. De altfel, masa de sărbători este pregătită cu bucate alese, tradiționale. Proprietarii promit și un bonus: renumita horincă din Maramureș!

O altă pensiune de 3 stele din Vișeul de Sus, pune la dispoziție un sejur pentru două persoane în perioada Crăciunului pentru 1260 de lei.

Hotel Grădina Morii din Sighetu Marmației oferă pachete de Crăciun pornind de la 3500 de lei pentru 3 nopți/2 adulți. Tarifele pot ajunge în acest caz pâna la 11.000 de lei. Prețul crește însă în funcție de dotările alese de turiști și facilități.

Pachetele includ mesele principale ale zilei precum și cina festivă de Crăciun. Turiștii care se cazează aici au parte de o vedere absolut spectaculoasă. Hotelul are inclusiv un magazin de artizanat în incintă.

De asemenea, unitatea organizează pentru turiști, excursii la diferite obiective turistice din zonă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole