Oferte last minute de Revelion 2022 în Dubai

Mai este foarte puțin până la Revelion. Dacă vreți să petreceți trecerea dintre ani la căldură, pe plajă, Dubai este una dintre cele mai bune alegeri.

Turiștii care iubesc soarele, se pot relaxa, la plajă, o săptămână în Dubai. Un sejur de șapte nopți, la Hotel Riviera Business Bay (patru stele) cu mic dejun, transport cu avionul și toate taxele de aeroport incluse, cosă 943 de euro, potrivit unei oferte a touroperatorului Christian Tour.
La aceeași agenție am găsit un alt hotel unde luxul este la el acasă – Hotel Novotel Bur Dubai, de patru stele. Șapte nopți în perioada Revelionului costă 1.137 de euro de persoană. În preț intră transportul cu avionul, toate taxele incluse, transferul la hotel și șapte nopți de cazare, în cameră dublă, cu mic dejun.

Masa de Revelion nu este inclusă, dar vă puteți organiza la fața locului. Puteți petrece fie la unul dintre restaurantele hotelului unde vă cazați, fie la multitudinea de cluburi și de localuri din Dubai.

Prețurile încep de la o sută de dolari de persoană pe noapte.

Condiții de călătorie în Dubai

Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore înainte de îmbarcare, inclusiv de către persoanele care tranzitează Emiratele Arabe Unite. Persoanelor aflate în tranzit li se recomandă consultarea companiilor aeriene pentru informații suplimentare privind această măsură, întrucât în practică pot exista excepții, în funcție de destinația finală a călătorilor. Rezultatul testului trebuie să fie prezentat în format tipărit, în limba engleză, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Externe.

Pasagerii care îndeplinesc condițiile pentru revenirea în Emiratele Arabe Unite trebuie să efectueze un test şi să prezinte un certificat eliberat de unul dintre centrele medicale aprobate de autoritățile emirateze competente, care să confirme faptul că nu sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Citește și Bulgarii își atrag turiștii, noi îi alungăm. Cât costă un Revelion la munte în Bulgaria și în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole