Oficial rus: Nu invadăm Ucraina. Încercăm să bombardăm într-un mod foarte delicat

Rușii nu au invadat Ucraina, ci desfăşoară operaţiuni militare limitate, a declarat reprezentantul permanent al Rusiei la Oficiul ONU de la Geneva, Gennadi Gatilov, adăugând că armata rusă încearcă să bombardeze „foarte delicat”, fără să rănească civilii, relatează Lefigaro.

„Suntem în favoarea opririi masacrului, dar trebuie să vă uitaţi la situaţia reală: masacrul este săvârşit de cealaltă parte, de radicalii ucraineni şi neonazişti.

Nu invadăm Ucraina, desfăşurăm operaţiuni militare limitate, pentru că nu s-a putut tolera mai multă suferinţă pentru ruşii care trăiesc de 8 ani în Donbass”, a declarat marți Gennadi Gatilov pentru postul elveţian RTS.

Potrivit acestuia, informațiile din mass-media occidentale sunt „distorsionate în multe feluri”.

„Încercăm să (bombardăm) într-un mod foarte delicat, fără a răni populaţiile civile. Avem un război informaţional. O mulţime de „ştiri false” sunt afişate pe ecranele de televiziune”, a conchis oficialul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...