Olivia Steer, după ce a fost amendată pentru poziția sa anti-COVID: „Voi demonstra, cu toate argumentele, nelegalitate sa!”

Celebră pentru opiniile anti-vaccinare, cât și anti-pandemie COVID-19, Olivia Steer a fost amendată de CNCD cu 5.000 de lei. Soția lui Andi Moisescu a avut o primă reacție după amendă și spune că va demonstra, pas cu pas, cu dovezi și argumente, de ce amenda este ilegală.

La câteva ore de la anunțul oficial privind sancționarea Oliviei Steer, aceasta a venit cu o reacție în mediul online. Printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, susține cu tărie că CNCD a amendat-o abuziv, pentru a doua oară, în decurs de un an.

„ZECI de PUBLICAȚII s-au înghesuit sa anunțe satisfăcute, azi, ca CNCD m-a amendat abuziv, pentru a doua oara, in decurs de un an, pentru o așa-pretinsă fapta de discriminare, la adresa medicilor.

In același timp, nici un canal media nu a anunțat printr-un cuvințel, cit de mic, o vorba cit de timid șoptită, măcar, ca, acum doua luni, Curtea de Apel Bucuresti a anulat prima amenda si a desființat hotărîrea NELEGALA a CNCD, pentru că aceasta instituție de stat, numita falnic Consiliul National de Combatere a Discriminării, m-a discriminat, încălcîndu-mi flagrant dreptul la apărare.

Pur si simplu, nu m-a citat si m-a judecat in lipsa, fără nici o explicație. Ce as fi avut de spus in apărarea mea, nu i-a interesat pe membrii CNCD. Despre acest subiect, atit de STÎNJENITOR DE DEMASCATOR pentru toți cei care își arogă libertatea de a suprima drepturile tuturor celor care pun întrebări si nu se lasă prostiti de autorități – DEPLINA TĂCERE IN TOATĂ MASS-MEDIA. Cit de suplă e dubla măsura, in presa aliniată politic! Nu-i așa? (…)

DA, VOI ATACA, prin avocații foarte competenti, care ma reprezintă, DECIZIA CNCD. DIN NOU!
Si, DA, voi demonstra, cu toate argumentele, NELEGALITATEA sa! IAR!”, a scris Olivia Steer pe rețelele sociale.

Postarea pentru care a fost amendată Olivia Steer

Colegiul Medicilor din România a anunţat în cursul zilei de marţi, 14 martie, că la data de 21 aprilie 2021, a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la postarea făcută de Olivia Steer pe contul ei personal de Facebook, pe 3 aprilie 2021. Și iată că a venit și decizia de sancționare.

„Materialul conţinea, printre altele, o serie de afirmaţii de tipul „Dacă te doare în cot că morţii sunt declaraţi toţi, în mod mincinos, morţi de Covid, (…)! Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometaţi şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi.”

Colegiul Medicilor din România a considerat că, prin mesajul promovat, se aduce atingere dreptului la demnitate personală al unei categorii sociale distincte, în cazul de faţă fapta fiind îndreptată asupra medicilor.

Mesajul a urmărit şi încurajarea a cât mai multor cetăţeni să ia atitudine prin proteste şi manifestări publice împotriva personalului medical care lucra în condiţii excepţional de grele, pentru a limita efectele pandemiei.”, este mesajul transmis de Colegiul Medicilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...