Omul de casă al Elenei Udrea, out de la butoanele PNL Timiș

Pierderea alegerilor de către edilul Nicolae Robu și câștigarea șefiei Consiliului Județean Timiș de către primarul de la Dudești, Alin Nica, a dat peste cap toate jocurile și aranjamentele unor peneliști cu greutate din zonă proveniți din fostul PDL.

Unul dintre cei care are zilele numărate este fostul deputat PDL, Alin Popoviciu, în prezent secretar general al PNL Timiș, care a dorit să ajungă prefect după căderea cabinetului Dăncilă.

Dar noul președinte al PNL Timiș, Alin Nica, care a preluat interimat frâiele organizației județene după demisia lui Nicolae Robu, nici nu vrea să audă de Alin Popoviciu.

Drept dovadă, deja Alin Nica a cerut BEJ Timiș să invalideze mandatul de consilier județean a lui Popoviciu, și, potrivit informațiilor noastre, va cere excluderea fostului deputat din PNL Timiș, și, automat, nu va mai fi secretarul general al organizației. Popoviciu este o figură controversată, fiind considerat un apropiat al lui Nicolae Robu, dar și unul dintre oamenii de casă ai Elenei Udrea, cu care a și fost partener de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...