Omul lui Dragnea revine la butoanele Ministerului Agriculturii

Noul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale impus de baronul PSD Paul Stănescu, fostul polițist Adrian Chesnoiu, va avea în echipa sa un fost secretar de stat în acest minister extrem de controversat.

Potrivit informațiilor noastre, Daniel Botănoiu, fost secretar de stat din era Dragnea-Daea, este în capul listei PSD pentru a reveni în conducerea acestui minister pe funcția care a avut-o în anii trecuți.

Daniel Botănoiu este considerat omul lui Liviu Dragnea și al lui Paul Stănescu și acum este susținut tot de baronul de Olt. În plus, Daniel Botănoiu, care era în era Dragnea strâns legat de un anumit clan de interlopi din Capitală, l-a avut consilier o perioadă de timp pe actualul ministru al Finanțelor, Adrian Câciu.

Tot Botănoiu este cel care l-a angajat în aceea perioadă ca șef de cabinet pe Akram Shhaideh, soțul apropiatei lui Dragnea, fostul ministru al Dezvoltării Sevil Shhaideh.

2 COMENTARII

  1. Raport: Rusia are acum 265.000 de militari lângă granița cu Ucraina. Oleksiy Danilov a dezvăluit evaluarea activității militare ruse în timpul unei vizite în regiunea Ivano-Frankivsk, Danilov a spus că din cei 265.000 de soldați ruși, 122.000 se află la 200 km (125 mile) de granița dintre Rusia și Ucraina. Alți 143.500 de militari sunt localizați între 200 și 400 km (250 mile) de granița cu Ucraina. „Avem resurse suplimentare, iar apărarea teritorială, dacă este necesar, va respinge agresorul”, a spus el. Danilov a continuat să promoveze adoptarea legislației în Ucraina, cunoscută sub numele de proiectul de lege prezidențial nr.5557 „Cu privire la fundamentele rezistenței naționale”, care codifică modul în care Ucraina își va organiza populația pentru a rezista unei potențiale invazii. Danilov a menționat că legea intră în vigoare la 1 ianuarie 2022. „Armele trebuie să rămână lubrifiate. Mi-aș dori să nu fie nevoie să le folosim, dar dacă este necesar, toți cetățenii știu ce să facă.”
    „Planurile Rusiei prevăd o ofensivă militară împotriva Ucrainei de la începutul anului 2022, cu o scară de forțe de două ori mai mare decât cea observată în primăvara trecută în timpul exercițiului rapid al Rusiei în apropierea granițelor Ucrainei”. În primăvara trecută, aproximativ 100.000 de soldați ruși s-au adunat în apropierea Ucrainei.
    The Patriot.
    Să-i vedeți pe pe aceștia… cum vor fugi ca șobolanii peste hotar după primele rafale de tun: Cum ar fi noul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale impus de baronul PSD Paul Stănescu, fostul polițist Adrian Chesnoiu și mulți alții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...