Omul Robertei Anastase a oficializat blatul PNL-PSD-ALDE și PMP de la CONPET Ploiești

Revenirea cu ajutorul PSD a controversatului Dorin Tudora, omului de casă al Robertei Anastase, la conducerea societății CONPET SA, este rezultatul unui troc politic la vedere între PNL, PSD, ALDE și, atenție, PMP. Acum el este consiliat de oamenii din PSD, ALDE și PMP.

Cumetrie politică de consiliere

La scurt timp după numirea în fruntea societății CONPET SA, Dorin Tudora a vrut să înlocuiască o serie de oameni de la PNL cu cei de la PSD și alte partide.

În prima fază, demersurile lui Tudora au fost stopate de intervenția ministrului Energiei Virgil Popescu, dar, la scurt timp, a reluat plantarea de oameni doar pe criterii și interese politice.

Astfel, de la sfârșitul lunii februarie acesta și-a tras trei consilieri proveniți din alte partide decât PNL. Ca atare, Dorin Tudora este acum consiliat de fostul prefect PSD de Prahova trecută la Pro România, Mădălina Lupea, de lidera PMP Prahova, fosta deputată Cătălina Bozianu și de un fost consilier județean ALDE, Viorel Dosaru, provenit din poliție și cu mari probleme penale.

Practic, acum omul Robertei Anastase este consiliat de PSR, ALDE, PMP de aproape toate partidele și a fost la un pas să-și tragă un alt consilier PSD trecut la ALDE, fostul edil al Ploieștiului Emil Calotă.

 Liberalul Tudora dat afară de Ponta și trimis la DNA, dar reevaluat și propus de PSD

Numai că, ceea ce se știe mai puțin este faptul că bordul administrativ de la CONPET este controlat de oamenii impuși de PSD.

Dorin Tudora a fost propus acum ca director general de către fostul secretar de stat de la Ministerul Economiei din guvernarea Ponta, Mihai Adrian Albulescu, având susținerea a încă doi foști secretari de stat din guvernarea PSD, Darius Meșca și Nicușor Buică. 

Mai trebuie precizat că Dorin Tudora a mai fost director la CONPET pe vremea PDL, când s-a „remarcat” prin câteva „performanțe” care pot fi și acum omologate de DNA, fapt pentru care, ulterior, a fost trimis în ghearele DNA de fostul premier Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...