OMV PETROM va alimenta ApaServ cu benzină și motorină în valoare de 135.000 euro

Apa Serv cumpără benzină și motorină în valoare de 668.600 lei, reprezentând 135.781,65 EURO, pentru anul 2023. Contractul a fost atribuit celor de la OMV PETROM MARKETING, cea mai mare companie cu acționari austrieci care controlează petrolul României.

OMV deține pachetul majoritar de acțiuni al companiei Petrom, iar profitul înregistrat în prima jumătate din 2022 se ridică la suma de 940 de milioane de euro.

Contractul prevede achiziționarea de carburanți (benzină și motorină), pentru o valoare minimă estimată de 805.800,00 lei fără TVA (până la 31.12.2023) – pe baza de carduri care se vor livra la sediul SC Apa Serv S.A. Ofertanții vor avea punctele de livrare carburanți (benzină și motorină) pe baza de card în cele cinci localități unde SC Apa Serv S.A. are sucursalele (Alexandria, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Videle și Zimnicea).

Citește mai departe pe Liber în Teleorman.

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios de la ce partid sunt desemnati ,,prin concurs de imprejurari” managerii de la Apa Serv pentru a înțelege , jocul dublu de instituire al embargoului pentru societatiile ,,romanesti” detinute de austrieci pe teritoriul romanesc . Austriecii trebuie sa părăsească Romania , si asta se va intampla cand in fruntea tarii , vom institui o administratie pentru Romania .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...