Ora de vară ar putea rămâne permanentă. SUA dau ora exactă?

Ora de vară ar putea rămâne permanentă, conform unei decizii a Senatului SUA. Senatul american a votat o lege care ar face ora de vară permanentă, însă o decizie finală va fi luată de Casa Reprezentanţilor şi apoi de preşedintele Joe Biden.

E o idee a cărei vreme a venit”, a declarat Marco Rubio, senator republican, conform CNN. 

Vor fi mulţi membri ai Senatului de acord cu ceea ce am propus noi aici, trecerea permanentă la ora de vară. În weekendul trecut, am trecut prin schimbarea bi-anuală a orei, dar şi prin problemele care apar o dată cu ea. Trebuie să ne întrebăm cât timp o vom mai face. Dacă schimbăm legea, nu va trebui să mai facem prostia asta”, a adăugat Rubio.

Potrivit DCNews, dacă va deveni lege, prima dată la care schimbarea ar urma să nu mai aibă loc ar fi noiembrie 2023, pentru că, spune Rubio, “transportatorii şi-au făcut deja programele pe anul acesta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...