Orașul Bacău nu are de cinci zile apă potabilă. Când promite primarul că se va rezolva problema

Municipiul Bacău este vineri în a cincea zi consecutivă fără apă potabilă, după ce luni seara s-a produs o avarie la magistrala de aducţiune de la Valea Uzului.

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu s-a declarat nemulţumit de modul în care conducerea Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB) gestionează situaţia.

„CRAB a ratat soluţia tehnică pentru remedierea avariei, a decis să oprească umplerea ţevii şi continuă să improvizeze. Am fost informat de directorul CRAB, Nina Chiper, că va reumple aducţiunea începând de vineri dimineaţă şi abia sâmbătă am putea avea apă cu debit normal la robinete. (…) Cred că se impun demisii de onoare urgente. Noi vom folosi toate pârghiile legale pentru a ne asigura că în aceste companii lucrează profesionişti veritabili şi nu oameni care au ajuns aici doar pentru că au fost susţinuţi politic de un partid sau altul”, a declarat primarul municipiului Bacău, citat de Agerpres.

Edilul a precizat că, începând de vineri, vor fi operaţionale 48 de puncte stradale de distribuire a apei menajere, 24 de puncte de distribuire în şcoli şi 11 locaţii pentru apă potabilă.

„Continuăm să sprijinim populaţia, iar celor care în aceste zile au greşit sau au acţionat greşit, le transmit că lucrurile nu se opresc aici. Nu voi mai accepta niciodată ca o mână de incompetenţi să-şi bată joc de un oraş întreg. Iar primul pas ar fi să plătească chiar ei cheltuielile pe care le face Primăria cu achiziţia apei potabile”, a adăugat Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Nu este prima dată când municipiul Bacău rămâne fără apă potabilă în urma unor avarii la magistrala de aducţiune, însă acum se înregistrează cea mai lungă criză a apei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...