Orban, după scandalul amanta: Sunt căsatorit. Am o familie în care există dragoste și respect

Orban merge pe principiul: „nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase”. Neagă absolut toată povestea cu amanta, se dă familist convins și ne-a amenințat că ne va da în judecată.

După ce Puterea.ro a publicat în EXCLUSIVITATE scrisoarea pierdută a presupusei amantei lui Ludovic Orban, acesta a oferit un prim punct de vedere referitoare la informațiile și acuzațiile care i s-au adus.

Ludovic Orban a avut, astăzi, o apariție TV în care a tunat și a fulgerat. Deși redacția Puterea.ro a primit o scrisoare scrisă negru pe alb, cu detalii despre intimitatea lui, acesta susține că va acționa în instanță publicația noastră, cât și restul publicațiilor care au preluat scrisoarea piedută a Cristinei Todoran.

„Vă rog să nu folosiți acest cuvânt(n.r: amantă). Este o fabulație cap coadă. Eu am fost calomniat de-alungul perioadei politice.

Am spus foarte clar: O fabulație cap coadă. Eu am mai fost calominiat. De data asta e vorba de familia mea. Nu voi tolera această calomnie. Nu am atacat niciodată un organ de presă. Voi da în judecată cele 3 publicații care au putut să răspândească această scrisoare.

Sunt casatorit. Am o familie în care există dragoste și respect. Niciodată în 32 de ani nimeni nu a putut spune că nu sunt alături de soția mea. Pe langa așa zisa scrisoare, orice om care citește își poate da seama că este rodul unei fantezii care este rătăcită. Aici intervine lipsa de deontologie, lipsa de respect față de o persoană la propria imagine.

Pe lângă acea așa-zisă scrisoare, care se poate vedea că este o însăilare, o fabulație (..) se pare că este o campanie împotriva mea, dar nu am reușit s-mi dau seama cine vehiculează acestă campanie”, a spus Ludovic Orban, la Realitatea Plus.

Presupusa amantă și-a făcut prezența la redacția Puterea.ro

Zilele trecute, la redacția Puterea.ro și-a făcut prezența chiar presupusa amantă a fostului premier, Cristina Todoran. Chiar dacă aceasta neagă că scrisoarea nu-i aparține în totalitate, decât „cam 20%”, însă apropiații susțin că între cei doi a existat un amantlâc.

Citește și: Ludovic, te iubesc! Poze cu Orban și amanta tinerică EXCLUSIV

4 COMENTARII

  1. Sa dea in judecată.. ,poate ne aducem aminte și de banii aia pe care ia pierdut iordache pe hol la transporturi și ia găsit femeia de service și ia dus lui Orban in birou ( cam un milion așa ) ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...