Prima reacție a lui Orban după scandalul scrisorii pierdute a amantei EXCLUSIV

Ludovic Orban și-a făcut prima apariție publică după ce PUTEREA.RO a publicat scrisoarea pierdută a fostei sale amante. Orban se plimba galant și zâmbăreț cu metroul. Am obținut, în EXCLUSIVITATE, și prima reacție a fostului premier, Ludovic Orban, după scandalul scrisorii.

Scrisoarea de amor “pierdută” de fosta liberale Cristina Todoran, în care aceasta povesteşte cu lux de amănunte o serie de aventuri cu fostul premier Ludovic Orban a făcut furori. Atât în mass-media, dar mai ales în mediul politic.

Din acest motiv, imediat după publicarea respectivei scrisori, realizând impactul dezvăluirilor sale, domnişoara Cristina Todoran – absolventă a Academiei de Poliţie şi mare amatoare de jazz şi de fotbal – a încercat să dreagă busuiocul cu ocazia unei vizite la cotidianul Puterea.

Iniţial, a recunoscut că este autoarea scrisorii şi a precizat că i-a înmânat-o unei persoane. Ulterior a susţinut că scrisoarea nu i-ar aparţine în totalitate, în sensul că persoana căreia i-ar fi înmânat-o ar mai fi adăugat … una-alta.

Mai mult, domnişoarea Cristina ne-a destăinuit că nu şi-ar fi dorit ca scrisoarea “pierdută” să apară în presă, ţinând cont de numele importante care apar printre rânduri.  Atunci de ce a înmânat-o unei persoane?

Una peste alta, domnişoara nu neagă că scrisorica presărată cu pisicisme consumate alături de fostul premier prin clădirea PNL din Modrogan sau pe la Guvern “are totuşi mai mulţi sâmburi de adevăr” – ne-au şoptit mai multe surse liberale care s-au ferit însă a ne oferi mai multe detalii pe această temă.

 Ce zice Orban despre conținutul scrisorii

Contactat de Puterea prin WhatsApp chiar în seara publicării scrisorii “pierdute” pentru a oferi o reacţie, Ludovic Orban a evitat să comenteze, el declarând doar atât: “E o fabulaţie”.

Deşi făcut praf de multă mai tânăra sa fostă colegă de partid, Ludovic Orban nu s-a arătat deloc afectat de apariţia scrisorii.

Ba din contră! Profitând de vremea frumoasă, fostul premier a ieşit singurel, zâmbăreţ şi extrem de dichisit, la o plimbare cu metroul prin Bucureşti. Căci, vorba cântecului: “Fetiţe dulci ca-n Bucureşti, pe nicăierea nu găseşti!”.

Citește și Amanta lui Orban, înfocată în galeria Stelei (GALERIE FOTO INCEDIARĂ)

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...