Orban: Pentru HoReCa încă nu am niciun fir de păr alb

Premierul Ludovic Orban (57 ani) a anunțat posibile noi măsuri în sprijinirea industriei HoReCa, una dintre cele mai afectate din cauza pandemiei de Covid 19.

Prim-ministrul a afirmat că discuțiile cu reprezentanții din industrie sunt intense.

„Pentru HoReCa încă nu am niciun fir de păr alb, dar dacă mi-ar fi ieșit, probabil ar fi avut legătură.

Am avut foarte multe măsuri adoptate pentru HoReCa, am discutat și despre alte posibile forme de sprijin. Când vom conveni asupra altora, vom comunica. Avem și programul de granturi lansat de un miliard de euro, din care 350 milioane sunt pentru capital de lucru pentru domeniile cele mai afectate de pandemie.

Sunt și alte programe care vin în sprijinul HoReCa, cum e cel lansat de Ministerul Economiei privind energia verde pentru restaurante, hoteluri. Am aplicat o varietate de forme de sprijin”, a declarat Orban, miercuri dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...