Organizatorii JO Tokyo au anunțat alte opt cazuri de coronavirus

În cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, alte opt cazuri de coronavirus au fost înregistrate. Printre ele se află și un sportiv.

Un sportiv care nu este cazat în Satul Olimpic se numără printre persoanele testate pozitiv la Covid-19, au precizat oficialii japonezi, potrivit Agerpres.

Totalul testelor pozitive legate de Jocurile Olimpice a ajuns astfel la 75, începând de la 1 iulie. Potrivit organizatorilor, un oficial din Satul sportivilor a fost testat pozitiv şi a avut 12 contacte strânse.

Pe lângă cele 75 de cazuri anunţate de organizatorii JO 2020, alte patru teste pozitive au fost înregistrate de prefecturile Japoniei.

Bilanțul sportivilor infectați ajunge astfel la cinci. Dintre ei, doi sunt fotbaliști ai Africii de Sud iar un altul este jucător de volei pe plajă din naționala Cehiei. Identitatea celorlalți doi sportivi nu a fost dezvăluită până în prezent.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate cu un an din cauza pandemiei, urmează să fie deschise oficial vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...