Numărul coletelor trimise de români în străinătate a crescut substanțial în pandemie

Românii din diaspora primesc din ce în ce mai multe pachete de acasă. Din cauza restricțiilor de călătorie cauzate de pandemia cu noul coronavirus, mulți români din străinătate nu s-au mai întors acasă de sărbători. Numărul coletelor trimise de români în străinătate a crescut, anul acesta, cu 35%.

Coletăria.ro a anunțat, printr-un comunicat în presă, că intră în parteneriat cu FedEx pentru livrări din România în toate statele SUA. Coletăria.ro estimează pentru finalul anului dublarea volumului de colete care vor intra în România din afara granițelor.

Compania de livrări estimează o creștere de 35% a numărului de colete trimise în străinătate în 2020, față de anul trecut, în rețeaua proprie.

„Volumul coletelor din străinătate care intră în România va crește considerabil în perioada următoare. La fel ca și magazinele online din România, eshop-urile din străinătate reușesc să anticipeze foarte bine necesitățile consumatorilor români și se adaptează ca atare, venind în sprijinul clienților”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro. „Estimăm că fiecare român a făcut, cel puțin o dată, o comandă din străinătate. De multe ori, fără să știe că magazinele online de la care a cumpărat sunt din afara granițelor, acestea fiind foarte bine adaptate la specificul local, astfel, apărând ca și cum ar fi autohtone”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Coletăria.ro.

Astfel, se pot trimite colete către toate statele SUA, inclusiv Hawaii, în 6 zile, iar coletele pot avea o greutate de până la 10 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...