Pacient căzut de la al șaselea etaj la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Astăzi, în jurul orei 12:00, la Spitalul Județean de Urgență Pitești a avut loc un incident nefericit. Personalul Unității de Primiri Urgențe a fost sesizat pentru a interveni în cazul unui pacient căzut de la etajul șase al instituției.

Acesta era internat de o săptămână în secția de cardiologie, cu patologie cardiacă gravă, dar urma să fie externat, cu ameliorări ale bolii. Nu era înregistrat cu probleme psihiatrice și, pe parcursul internării nu a pus probleme deosebite, nu a prezentat agitație, nu a arătat prin nimic că ar vrea să-și pună capăt vieții.

El era pacient vechi al spitalului, pentru că mai fusese internat aici de nenumărate ori. Anchetatorii vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. A căzut pacientul? A fost împins? A vrut să se sinucidă și a sărit singur? Sunt întrebările pe care trebuie să le elucideze poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...