Pandele: Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei!

Publicat: 22 feb. 2024, 12:20, de Mariana Olteanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Pandele: Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei!

Primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele a anunțat că soția sa, Gabriela Firea, nu va mai candida la Primăria Capitalei. Decizia îl bucură pe edil, însă nu și pe soția acestuia.

„Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei, eu ma simt extraordinar de bine că va avea timp să se ocupe de copii. În ultimele sondaje reale are peste 32%. Azi va fi un alt candidat.”, a spus Pandele, la postul de televiziune România TV.

Florentin Pandele a declarat că se bucură de această decizie. Însă, cu toatea acestea, Gabriela Firea nu împărtășește același sentiment.

„Da, Gabi îsi dorea, eu nu îmi doream. Absolut deloc, pentru ca am realizat din iulie ce se intamplă si ca va fi destul de greu, oricum si a revenit, din punct de vedere electoral a avut o curba descendenta, al intentiei de vot, apoi si-a revenit. Daca ar fi candidat Firea, parerea mea este ca ea avea sa castige”, a declarat Pandele.

În ceea ce privește o posibilă candidatură la europarlamentare, Florentin Pandele a declarat că: „nu stiu absolut nimic.”

Totodată, soțul Gabrielei Firea și-a exprimat părerea și despre Sebastian Burduja.

„Pai dansul a spus ca ii bate mar pe Gabriela Firea si Nicusor Dan. Poate dansul se crede a fi foarte puternic. Dacă e puternic, pe Gabi nu mai are cum sa o bata, pentru ca nu mai e in aceasta disputa.

Până la momentul actual, liderii coaliției nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei şi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect.

„Dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziţionarea candidaţilor”, a explicat Ciucă