„Părea că doarme”: Moartea unui călător rus complet vaccinat

Un incident grav a avut loc pe 25 octombrie, într-un avion al companiei aeriene Pegasus Airlines. Respectiv un pasager rus a murit în condiții pe care anchetatorii le-au făcut publice.

Bărbatul călătorea singur, avea loc la geam. Părea că doarme, de aceea moartea lui a trecut neobservată în timpul călătoriei”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, după cum notează DeTV.us. Anchetatorii au aflat, în urma examinărilor, că bărbatul era infectat cu SARS-Cov-2 și prezenta comorbidități, potrivit ziarului german Hamburger Abendblatt. Inițial nu a fost clar cum a reușit pasagerul să se îmbarce, din moment ce era infectat. Apoi a devenit clar: „Conform acordului de circulație dintre Germania și Turcia, pasagerul a fost acceptat pentru zborul de la Istanbul la Hamburg după ce a dovedit că era complet vaccinat împotriva Covid”, potrivit comunicatului Pegasus Airlines, care a cooperat cu anchetatorii.

Rusul în vârstă de 51 de ani, care locuia în regiunea germana Schleswig-Holstein, a fost găsit mort în avionul care tocmai sosise la Hamburg din Istanbul. Abia după ce ceilalți pasagerii au părăsit aeronava, însoțitorii de bord și-au dat seama că bărbatul decedase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...