Parlamentari culeși de pe drum cu avionul Tarom. Întârzieri și o cursă dată peste cap

O escală pe care compania Tarom a făcut-o pentru a prelua mai mulți parlamentari a dat peste cap programul unei alte curse de zbor.Printre europarlamentarii care au fost preluați cu acest zbor de la Strasbourg se numără Eugen Tomac, Dacian Cioloș, Cristian Terheș și Vasile Blaga.

Românii care așteptau la Strasbourg pentru această escală au fost informați abia după ce și-au cumpără biletele, fără a li se preciza însă motivele și durata escalei.

Cursa care a înregistrat întârzieri este cea Bruxelles-București, anunță Realitatea PLUS. Pasagerii care se aflau în acest avion trebuiau să ajungă în jurul orei 21, joi, 11 mai, însă nu s-a întâmplat acest lucru. Aceștia au ajuns în jurul orei 1.00, vineri, 12 mai, pe aeroportul Otopeni, din cauza unei escale făcute la Strasbourg, pentru a prelua niște europarlamentari români. 

Printre europarlamentarii care au fost preluați cu acest zbor de la Strasbourg se numără Eugen Tomac, Dacian Cioloș, Cristian Terheș și Vasile Blaga.

Tamrom a refuzat să dea un punct de vedere vis-a-vis de acest incident, relatează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...