Parlamentarii lui Orban trași pe linie moartă la Camera Deputaților

Liderul deputaților PNL, Gabriel Andronache, a informat ieri conducerea Camerei Deputaților că liberalii a decis să facă o serie de modificări în componența comisiilor parlamentare, pe locurile care revin PNL.

Astfel, potrivit informațiilor oficiale ale Camerei Deputaților, fostul purtător de cuvânt al PNL, Ionel Dancă. își pierde calitatea de membru al comisiei pentru afaceri europene și va activa de acum încolo la comisia pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați, o comisie în care parlamentarii nu se înghesuie să fie membri.

De asemenea, Constantin Șovăială pierde șefia Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților și PNL l-a trimis la comisia pentru știință și tehnologie, o altă comisie fără miză atunci când se negociază locurile atractive și de forță din Parlament.

Alți doi liberali apropiați a lui Orban, Ion Ștefan și Luminița Barcari, membri până acum în comisia pentru industrii și servicii și în comisia pentru învățământ, au fost trecuți la comisia pentru drepturile omului, culte și minorități.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole