Parteneriat între Primăria Generală București și zece unități medicale. Investițiile vizate

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) şi zece unităţi medicale din subordinea municipalităţii au semnat joi un parteneriat în vederea depunerii de proiecte pentru obţinerea de finanţare europeană. Se are în vedere realizarea de instalaţii – electrice, împotriva incendiilor şi de ventilaţie, valoarea proiectelor depăşind 22 de milioane de euro.

Toate cele zece spitale vizate sunt spitale Covid 19, în acest moment. 

Mă bucur să particip astăzi la semnarea contractului  de parteneriat între Administraţia Spitalelor şi zece spitale din subordinea municipalităţii  pentru depunerea de proiecte pentru accesarea de fonduri  europene pentru instalaţii electrice, pentru  instalaţii împotriva producerii incendiilor şi pentru instalaţii de ventilaţie. Am avut în ultimele luni câteva tragedii care au  venit exact din nefuncţionarea acestor tipuri de instalaţii. A fost o decizie foarte bună a MS de a deschide pe POIM acest program”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, primarul Capitalei, Nicuşor Dan. 

Tot pe POIM s-au semnat deja contracte de finanţare în valoare de 26 de milioane de euro pentru instalaţii pe axa specială care vizează coronavirus pentru echipamente şi materiale. 

Aşteptăm evaluarea colegilor de la Ministerul Proiectelor Europene şi, evident, că vom începe implementarea şi a acestor proiecte care vin în continuare a finalizării deja a primelor proiecte în valoare de 26,5 milioane de euro”, a declarat directorul general ASSAMB, Vasile Apostol. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...