Pârtiile din Sinaia s-au închis din cauza condițiilor meteo

Toate pârtiile din Sinaia s-au închis din cauza condițiilor meteo. Nici telecabina şi telegondola care urcă de la Cota 1400 către Cota 2000 din Masivul Bucegi nu au fost pornite din cauza vremii.

„Telecabina tronson 2 (Cota 1400 – Cota 2000), Gondola Carp (Cota 1400 – Cota 2000), Telescaunul Soarelui, Telescaunul Dorului, Teleschi Valea Soarelui şi Teleschi Călugărul nu funcţionează din cauza condiţiilor meteo. Domeniul schiabil este închis”, au anunţat administratorii domeniului schiabil din Sinaia.

Telecabina care circulă tronsonul unu, până la Cota 1400, a început programul cu publicul la 08:30 şi funcţionează până la 17:00.

De asemenea, gondola Sinaia care urcă pe tronsonul Cota 1000 – Cota 1400, a început programul cu publicul la 08:00 şi funcţionează până la ora 17:00.

ANM a emis o nouă avertizare meteo

Astăzi, la ora 10:00 va intra în vigoare o nouă avertizare meteorologică, care va fi valabilă până sâmbătă, 28 ianuarie, ora 22. 

În intervalul menționat, în Dobrogea, Muntenia, Carpații Meridionali și local în sudul Moldovei și în Carpații Orientali vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula în general 25…40 l/mp. 

Sunt așteptate ninsori în zonele joase de relief din Muntenia și Moldova, unde vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, apoi treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

În Dobrogea pe parcursul zilei de vineri vor fi mai ales ploi, în transformare din noaptea de vineri spre sâmbătă în lapoviță și ninsoare. În aceste zone, local și temporar, vor fi și intensificări ale vântului, cu viteze în general de 50…60 km/h, viscolind ninsoarea. 

În Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali va continua să ningă, să se depună strat de zăpadă consistent și vor mai fi intervale cu viscol (rafale de peste 50…70 km/h) și vizibilitate scăzută. 

Pe alocuri vor fi depuneri de polei în Transilvania și Moldova/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...