Patinatoarea Victoria Sinitsina a comis-o din nou cu gesturile sale

Campioana olimpică la patinaj artistic, rusoaica Victoria Sinitsina, a fost luată iar în vizorul criticilor, după mesajele sale și aparițiile în preajma președintelui rus, Vladimir Putin.

Patinatoarea de 27 de ani, Victoria Sinitsina, care are fani în toată lumea, a stârnit un val de reacții negative, din partea admiratorilor, după ce în luna martie a participat la mitingului pro-război al lui Vladimir Putin. De asemenea, aceasta a avut mai multe apariții în preajma controversatului președinte al Rusiei. Patinatoarea, împreună cu partenerul său de pe gheață, Nikita Kasapolov, a u fost catalogați drept susținători ai lui Vladimir Putin.

Ieri, pe 9 mai, ziua când Rusia a sărbătorit câștigarea celui de-al Doilea Război Mondial, rusoaica Victoria Sinitsina a supărat din nou audiența, prin mesajul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram.

„Străbunicul meu, Alexander Sergeevich Suslakov, a luptat pe frontul Karelian, în Est. A fost ofițer și a primit ordinul de Apărător al Patriei în Al Doilea Război Mondial. A murit în 2000. Unchiul meu Sinitsin Semyon Borisovich a fost mitralior. A fost dat dispărut timp de 30 de ani, dar în urma cercetărilor s-a stabilit că a murit în februarie 1944, la 20 de ani. Un alt unchi, Tereshkov Mikhail Afanasyevich, a plecat la război la 17 ani, a fost artilerist. Nu se știe când și unde a murit. Doi dintre cei trei nu s-au putut bucura de viață, să cunoască bucuria de a avea o familie. Nu au văzut lumea, dar familia mea îi va ține minte mereu”, a scris Victoria Sinitsina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole