Pe cine a lansat PSD în cursa pentru Primăria Capitalei şi cele şase sectoare

Candidaţii PSD din Bucureşti în alegerile locale din luna septembrie au fost lansaţi, duminică seara. Candidații de la locale au fost prezentați de Marcel Ciolacu în cadrul unui eveniment.  

La eveniment au fost prezenţi candidatul la Primăria Sectorului 1 – Daniel Tudorache, candidatul la Primăria Sectorului 2 – Dan Cristian Popescu, candidatul la Primăria Sectorului 3 – Aurelian Bădulescu, candidatul la Primăria Sectorului 4 – Daniel Băluţă, candidatul la Primăria Sectorului 5 – Daniel Florea şi candidatul la Primăria Sectorului 6 – Gabriel Mutu.

Liderul interimar al social-democraţilor şi-a exprimat susţinerea pentru toţi candidaţii.

„Îi cunoaşteţi pe toţi, cel puţin în ultimele luni au fost alături de bucureşteni, în lupta cu pandemia, după ce Guvernul României a mutat toată responsabilitatea gestionării pandemiei către autorităţile locale. Mai nou, doresc să facă acelaşi lucru şi cu redeschiderea şcolilor, deoarece nu găsesc soluţii şi sunt incompetenţi. Cu siguranţă singura echipă profesionistă care va găsi soluţiile cele mai corecte va fi echipa PSD, şi sub nicio formă o echipă hibrid, însăilată la Vila Lac 1 de PNL şi USR, după interese de partid. (…) Susţin întreaga echipă, o susţin pe Gabriela firea. (…) Întreaga echipa a PSD este alături de voi şi vreau încă o dată să le arătaţi de ce sunteţi în stare”, a declarat Marcel Ciolacu, relatează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...