Pe cine va desemna Klaus Iohannis premier? Răspunsul dat de președinte

Partidele parlamentare sunt așteptate la o nouă rundă de negocieri. Președintele Klaus Iohannis spune că așteaptă ca viitoarea coaliție de guvernare să vină cu o propunere de premier.

Președintele Klaus Iohannis nu a dat un nume de premier pe care l-ar prefera, afirmând că l-ar accepta și pe ministrul de Finanțe Florin Cîțu și pe fostul prim-ministru Ludovic Orban.

„Acum, cum suntem în pandemie, am început mai repede consultările. Nu vreau să repetăm greşelile din trecut, nu vreau să avem discuţii în contradictoriu şi dăunătoare. Toate aceste lucruri vreau să fie clarificate înainte de formarea Guvernului. Partidele învaţă cum se negociază. Am mai avut coaliţii şi nu putem spune că au guvernat extrem de bine. De aceea m-am implicat în negocieri”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, miercuri, într-o conferinţă de presă. 

1 COMENTARIU

  1. Orban sa fie dat afara din funcția de președinte PNL.iohannis are pe masa informații și dovezi clare a jafului lui Orban și a camarilei lui și a blatului cu PSD.nu poate fi prim ministru .orban un ratat care va distruge PNL.bataia de joc cu pensiile speciale la adresa românilor .ccr desființată .dorneanu arestat împreună cu gașca de crima organizata a pseudojudecatorilor ccr.o sfidare la adresa românilor.orban se împrumută miliarde să plătească pensii speciale in timp de covid,a distrus micile afaceri și horeca,nu a dat bani copiilor și pensionarilor.un orban criminal=dragnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...