Pe sistemul frumoasa și bestia, azi avem ofițerul – că nu pot să zic ofițereasa, și interlopul

Viața ne dă mereu lecții. Și ne pune pe gânduri. Și întotdeauna ne face să reevaluăm oameni, situații, întâmplări. Chestiunea despre care o să vorbim în rândurile de față vine de la Federația Sindicatelor din Administrația Naționala a Penitenciarelor.

Aflăm de aici că o doamnă ofițer din Penitenciarul Măgureni, I.D.C., cum i-au spus cei de-aici, „premiată cu majorarea cu 50% a salariului pe o perioadă de trei luni, pentru lucrări de excepție și misiuni speciale”, și-a dat demisia de la serviciu, ca să poată să-și continue relația de iubire cu un bărbat.

Nimic revelator până aici. Bomba acuma vine: iubitul este deținutul C.M. Bejan, acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală, lider al unui grup organizat, eliberat din arestul preventiv în data de 13.08.2022. Bejan ăsta este cunoscut drept „interlopul cluburilor de lux din București”, este dealerul care asigură droguri pentru VIP-urile și celebritățile capitalei.

Acum, cred că din întreaga situație decurg câteva întrebări. Cum se pupă caracterul unui ofițer premiat de conducerea Penitenciarul Mărgineni cu cel al unui interlop cu atâtea acuze la activ? Omor calificat! Prostituție! Droguri! Șantaj! Nu mai continui, că le-am înșirat mai sus. Dar cât de nebun e amorul ăsta ca să devii tu, ofițereasă premiată, văzută bine de șefi, metresă de infractor?

Cum împaci alea bune din tine cu alea rele ale lui? Și-ncă ceva: să-și continue relația de iubire, așa spun cei de la Federația Sindicatelor din Administrația Naționala a Penitenciarelor! Să-și continue afară, în libertatea amorezului, relația. Deci ea, relația, a început și s-a desfășurat în penitenciar. Nici nu mai întreb cum, în ce fel, unde, de când. Și unde era restul personalului închisorii când se desfășura relația asta de iubire. Totuși, mă întreb prin ce s-a evidențiat ofițerul care se iubește cu un interlop, de a fost premiat de conducere?

Totuși, se pare că lanțul de iubire are zale stricate. A ținut două săptămâni și nițel. Căci, femeia ofițer a încheiat relația cu interlopul. Sau, cine știe, el a încheiat cu ea. Cert e că, după tam-tamul cu demisia, I.C.D. a cerut acum să fie reîncadrată în câmpul muncii, adică la Penitenciarul Mărgineni. Ori, măcar în sistemul penitenciar. Pentru că nu mai are niciun motiv să fie demisionară. Relația de iubire nu mai există. Hai că nu scot nicio batistă, că nici măcar nu-mi vine să lăcrimez…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...