Pele face apel la Putin să oprească războiul

După ce și alți sportivi sau artiști și-au exprimat părerea, ba chiar au făcut apel, că Vladimir Putin ar trebui să oprească războiul din Ucraina, acum intervine și Edson Arantes do Nascimento, adică Pele.

Renumitul fotbalist profesionist brazilian, considerat a fi cel mai mare jucător din toate timpurile, îi transmite liderului de la Kremlin printr-un mesaj pe Instagram, să oprească invazia.

Pele, care s-a întâlnit cu Putin în 2017 la Moscova, în cadrul Cupei Confederației, l-a îndemnat pe liderul rus să pună capăt războiului și să se retragă din Ucraina: „Vreau să folosesc meciul de astăzi ca o oportunitate de a face un apel: opriți această invazie. Nu există argumente care ar putea justifica violența. Acest conflict este agresiv, nejustificat și nu aduce decât durere, frică, groază și chin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...