Pele face apel la Putin să oprească războiul

După ce și alți sportivi sau artiști și-au exprimat părerea, ba chiar au făcut apel, că Vladimir Putin ar trebui să oprească războiul din Ucraina, acum intervine și Edson Arantes do Nascimento, adică Pele.

Renumitul fotbalist profesionist brazilian, considerat a fi cel mai mare jucător din toate timpurile, îi transmite liderului de la Kremlin printr-un mesaj pe Instagram, să oprească invazia.

Pele, care s-a întâlnit cu Putin în 2017 la Moscova, în cadrul Cupei Confederației, l-a îndemnat pe liderul rus să pună capăt războiului și să se retragă din Ucraina: „Vreau să folosesc meciul de astăzi ca o oportunitate de a face un apel: opriți această invazie. Nu există argumente care ar putea justifica violența. Acest conflict este agresiv, nejustificat și nu aduce decât durere, frică, groază și chin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...