Pelerinajul de Sfânta Parascheva a fost anulat

Dor cei care au domiciliul în municipiul Iași au acces în curtea catedralei unde află moaștele Sfintei Parascheva. Toți cei care vor să intre sunt legitimați de polițiști, iar cei care nu au domiciliul în oraș nu sunt lăsați să intre.

Mitropolia Modovei și Bucovinei a anunțat că nu va avea loc decât o slujbă cu ocazia sărbătorii religioase, restul procesiunilor fiind anulate.

Pelerinajul a fost interzis prin măsurile luate de Comitetul pentru Situații de Urgență, dar persoanele cu domiciliul în județul Iași aveau acces la racla Sfintei. În urma ultimei decizii a Mitropoliei, nu mai pot intra decât cei care locuiesc în municipiul Iași.

Noile restricții impuse de autorități au provocat proteste la București, unde angajații din domeniul HoReCa protestează, miercuri seara, în Piața Victoriei, după decizia autorităților de a închide, la interior, restaurantele, barurile și cafenele, ca urmare a numărului mare de infectări cu coronavirus.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...