Penthouse de 1,2 milioane euro pe malul Lacului Băneasa în București

Locuințele exclusiviste de lux nu mai sunt o noutate în peisaju imobiliar al României de ani buni. Dar este întotdeauna interesant să vezi ce condiții oferă proprietăți vândute cu peste un milion de euro.

Un exemplu vine de la Sotheby’s International Realty, care are un anunț de vânzare a unui penthouse de lux pe malul Lacului Băneasa din București. Proprietatea din nordul Capitalei, foarte aproape de ieșirea din oraș pe DN1, are un preț de 1,17 milioane euro și o suprafață construită de 655 metri pătrați pe ultimele două niveluri ale unui bloc cu 14 apartamente.

În fapt, este vorba de un apartament de 220 metri pătrați, compus din patru camere (trei dormitoare) cu patru băi. Camerele ocupă un nivel al penthouse-ului, iar cel de-al doilea este în fapt spațiu exterior, 288 metri pătrați de grădină, cu gazon, copăcei și arbuști, zonă de luat masa, zonă de grătar, jacuzzi.

O curte mare aflată la ultimul etaj al unui bloc, nu pe pământ, care oferă și o vedere de 360 de grade asupra împrejurimilor, inclusiv asupra celor două lacuri cu care se învecinează. Cu un interior finisat și mobilat cu ajutorul unei echipe profesioniste de design, care și-a pus amprenta pe calitatea și unicitatea decorurilor.

În cazul în care aveți 1,2 milioane euro disponibili pentru o locuință de lux, e bine că aveți de unde alege, chiar dacă oferta nu este foarte mare. De altfel, sunt relativ puțin locuințele de acest gen care ajung în anunțuri publice, majoritatea fiind prezentate doar publicului țintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole