„Pentru numele lui Dumnezeu, pleacă!”. Cele mai tari îndemnuri pentru Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson, a cărui poziție la conducerea guvernului pare să fie amenințată. este ținta mai multor comentarii. Tiitlurile unor articole din presa britanică sunt mai mult decât edificatoare.

Pentru numele lui Dumnezeu, pleacă!”, îi strigă lui Boris Johnson, fostul ministru al Brexitului, conservatorul David Davis, citat de ziarul The Telegraph. „Cine ar putea fi liderul conservatorlor în cazul plecării lui Johnson?”, se întreabă ziarul The Guardian, care dă chiar și câteva nume. Iar titlul unui articol din revista americană The New Yorker pare implacabil „cewl mai tare”, potrivit internauților: „Căderea lui Boris Johnson”.

De curând premierul britanic Boris Johnson și-a cerut scuze în Parlament, pentru că a participat la o petrecere în grădina de la Downing Street, reşedinţa sa oficială, în timpul primului lockdown determinat de pandemia de coronavirus.  ″Înţeleg furia pe care oamenii o au faţă de mine şi de guvernul pe care îl conduc atunci când văd că nici măcar la Downing Street regulile nu sunt respectate corespunzător de cei care le fac”, a spus Johnson în Parlament, potrivit Reuters.

Se pare însă că acum scuzele nu sunt suficiente, având în vedere reacția mass media britanică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...