Percheziții de amploare în șapte județe din țară într-un dosar de contrabandă

Polițiștii din Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, fac vineri dimineață 85 de percheziții domiciliare în mai multe județe din țară, într-un dosar de contrabandă.

”Astăzi, 11 decembrie a.c., peste 200 de poliţişti, 100 de jandarmi şi 40 de luptători de acţiuni speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pun în aplicare 85 de mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Vaslui, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bacău, Constanţa şi Dâmboviţa. Acţiunea se desfăşoară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată”, anunţă IGPR.

Ancheta este în curs de desfăşurare, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui urmând a efectua cercetări în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul inspectoratelor de poliţie judeţene Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea, Galaţi, Constanţa şi Dâmboviţa şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole