Percheziţii la locuința lui Dani Mocanu, după videoclipul în care apare un leu rănit

Locuința manelistului Dani Mocanu a fost percheziționată, miercuri dimineață, de către polițiștii de la IPJ Argeș. Descinderile au avut loc după ce cântărețul a apărut într-un videoclip cu un leu.

Poliţiştii din Argeş au efectuat, miercuri, trei percheziţii – două în Ştefăneşti, judeţul Argeş, şi una în judeţul Ilfov, la cântăreţul Dani Mocanu, în legătură cu filmarea videoclipului în care acesta apare alături de un leu.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infracţiuni de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor. „În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Verificările efectuate de poliţişti până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Printre locațiile vizate de percheziții, se numără pe lângă casa cântărețului Dani Mocanu, și locuința realizatorului videoclipului şi un studio de filmări, scrie Agerpres, citând surse judiciare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole