Percheziții la polițiști de frontieră: Aceștia sunt suspectați că ar fi ajutat rețelele de trafic de migranți

Joi au loc percheziții la Poliția de Frontieră din Timișoara, dar și la locuințele mai multe angajați ai PTF. Mai multe persoane sunt suspectate că ar fi ajutat rețelele de trafic de migranți.

Ofițerii DGA și procurorii DIICOT București fac percheziții, joi, la sediul Poliției de Frontieră Timișoara, la locuințele mai multor angajați, dar și la birouri. Verificările au loc în Timișoara, dar și în localități din apropiere.

Polițiștii de frontieră sunt suspectați de luare de mită, constituirea a unui grup infracțional organizat și divulgare de informații nedestinate publicității. Conform Digi24, ar fi vizați în special doi ofițeri și doi agenți de frontieră.

Potrivit acelorași surse, mai mulți polițiști ar fi divulgat informații nedestinate publicității către călăuzele implicate în traficul de migranți, ceea ce le-a permis să aducă sau să scoată din țară ilegal persoane.

1 COMENTARIU

  1. Pot fi acuzati numai pentru ca i-a consiliat si sprijinit sa intre in tara ,nu si pentru ca le-a facilitat iesirea,scapand astfel tara de cheltuieli si probleme cu acestia ,actionand in spirit ,,umanitar,, !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...