Peste 500 de oameni prinși sub dărâmături la o coridă

Ziarul El Tiempo din Columbia vorbește despre un accident crunt în care ar putea fi implicate peste 500 de persoane. Printre acestea, sunt și cel puțin 5 decedate. Bilanțul acesta teribil s-a înregistrat azi dimineață în timpul unei lupte cu tauri în El Espinal, Columbia.

Practic, s-au prăbușit tribunele unei arene și sute de oameni au fost răniți – numărul exact nu este cunoscut, încă, iar cel puțin 5 au murit. Localitatea este situată la 150 de kilometri de Bogota și este una dintre cele care întrețin, și prezintă, și propulsează luptele cu tauri. Iar lumea nu doar că e curioasă maximum, dar și participă în număr mare la astfel de manifestări.

Spectatori ai coridei sunt, și au fost întotdeauna, și copiii. Chiar și cei de patru, cinci ani sunt prezenți în arenă. Iar această prezență mare, pe lângă vechimea clădirilor, a făcut ca azi să cadă tribunele peste participanți. Când cădeau clădirile, mai mulți oameni au filmat cu telefoanele momentul în care mare parte dintre spectatori erau zdrobiți de tribune.

Ca la orice accident de acest gen, unii s-au salvat, alții au fost prinși printre dărâmături. Corida a fost organizată cu ocazia sărbătorilor de San Pedro. Spitalele din jur au fost luate cu asalt de ambulanțe cu răniți. Pentru că nu pot să facă față, autoritățile locale au cerut sprijin și altor unități spitalicești.

Președintele Gustavo Petro a cerut primarilor să nu mai autorizeze astfel de spectacole la care viața oamenilor ori a animalelor e pusă în pericol: „Sper ca toate persoanele afectate de prăbușire să scape cu viață. Rog primarii să nu mai autorizeze spectacole care pot să aducă moartea oamenilor sau a animalelor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...