Peste 6.000 de locuri noi de cazare pentru Untold. Cât costă o noapte la cămin vs hotel

Organizatorii Untold au anunţat că vor fi puse la dispoziţia fanilor 6.000 de locuri de cazare. Acestea sunt în campusurile studenţeşti şi în hoteluri.

Începând de azi, oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului UNTOLD, va găsi cel puţin o opţiune care să îi fie pe plac. Fanii festivalului care nu au reuşit încă să-şi rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul Untold, la secţiunea Accommodation.

Peste 6.000 de locuri de cazare, dintre care şi în căminele studenţeşti din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile.  

În „Campusul Untold”, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2, 3 sau cu 4 paturi în căminele Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV- Agronomie), ale Universităţii Tehnice (UTCN 4 si 2), ale Institutului Teologic Protestant ( ITP) şi ale Universităţii Babes- Bolyai (UBB- Economica II). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul şederii şi recepţie non-stop. Opţiunile disponibile sunt:

  ● Camere Premium (Cămin USAMV ) – 3300 RON ( taxe incluse) / 4 nopţi – baie proprie, 2 persoane în cameră  

● Camere Confort (Cămin UTCN) – 2796 RON ( taxe incluse)/ 4 nopţi – baie proprie, 4 persoane în cameră  

● Camere Confort (Cămin UBB ) – 3100 RON ( taxe incluse)/ 4 nopţi – baie proprie, 3 persoane în cameră

Fanii festivalului trebuie să ştie că există locuri de cazare disponibile şi în hotelurile din Cluj Napoca. Opţiunile disponibile sunt:  

● Camere Bronz (hoteluri/pensiuni 3/4 stele) – de la 2465 RON ( taxe incluse) / 4 nopţi – 2 persoane în cameră/ mic dejun inclus  

● Camere Silver (hoteluri 3/4 stele) – de la 3240 RON ( taxe incluse)/ 4 nopţi – 2 persoane în cameră/ mic dejun inclus  

● Camere Gold (hoteluri 4/5 stele) – de la 4284 RON ( taxe incluse)/ 4 nopţi – 2 persoane în cameră/ mic dejun inclus   Mai multe informaţii despre facilităţile fiecărei opţiuni de cazare găsiţi pe http://untold.com/accommodation. După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi opţiuni.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole