Petre Daea, mutare șoc: Direcțiile agricole vor trece sub controlul baronilor locali

În goana disperată pentru a-și salva scaunul, ministrul PSD al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a pregătit o mutare surprinzătoare care va arunca în aer sectorul agricol din România.

Intrat în dizgrația unor lideri PSD ca Paul Stănescu, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a început să colinde țara sub pretextul că discută despre soarta sectorului agricol. Și astfel, a ajuns la Buzău, Neamț, Olt, Sibiu și pelerinajul e în plină desfășurare.

În realitate, Petre Daea merge prin județe pentru a căuta susținere în a rămâne pe fotoliul de ministru al Agriculturii. În acest demers, Petre Daea a recurs la o promisiune incredibilă: direcțiile agricole vor trece de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sub controlul consiliilor județe.

Adică, sub controlul baronilor locali de la PSD, PNL și UDMR. Deocamdată, Petre Daea nu prea știe exact cum să o facă, adică direct printr-o hotărâre de Guvern sau, în prima fază, să treacă direcțiile agricole la camerele agricole și, după aceea, să ajungă la consiliile județene.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...