Petrecere cu lăutari, oprită de poliție

O petrecere cu lăutari a fost oprită, după intervenția poliției, administratorul locației și organizatorul alegându-se cu amenzi. Cu doar câteva zile înainte, în același județ, oamenii legii au oprit o nuntă cu 150 de persoane.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Blejoi au întrerupt, vineri seară, organizarea unui eveniment privat la care participau 16 persoane şi o formaţie muzicală, administratorul şi organizatorul fiind sancţionaţi contravenţional cu 2.000 de lei, informează IPJ Prahova, citat de Agerpres.

De asemenea, au fost aplicate prevederile legale privind protecţia şi distanţarea fizică dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19, precizează sursa citată.

„Totodată, reamintim cetăţenilor că în conformitate cu Hotărârea Guvernului Nr. 856/2020 în această perioadă nu este permisă organizarea evenimentelor private. Suntem la datorie, pentru siguranţa cetăţenilor şi vom aplica în continuare legea, în toate situaţiile în care se impune luarea măsurilor legale”, subliniază poliţiştii prahoveni.

Duminica trecută, o nuntă la care participau aproximativ 150 de persoane a fost întreruptă, tot de poliţişti din Prahova. Oamenii legii au aplicat amenzi de 8.000 de lei pentru nerespectarea legii privind combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole