Piedone anunță planuri mari pentru viitorul său în administrație și în viața publică

Publicat: 13 iun. 2024, 12:17, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone anunță planuri mari pentru viitorul său în administrație și în viața publică

Primarul în funcție al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat la România TV că nu are de gând să se retragă din administrație sau din viața publică și că are planuri mari pentru viitorul său. Cu un zâmbet enigmatic, el a declarat: „Mai vorbim în toamnă.”

În cadrul interviului, Piedone a salutat victoria lui George Tuță în Sectorul 1, exprimându-și încrederea că acesta va avea o reală implicare în administrarea sectorului. Cu toate acestea, el a făcut și unele remarci critice la adresa contracandidatei lui Tuță, făcând referire la aceasta ca fiind dificil de înțeles și sugerând că nu a avut un program clar pentru sector. Piedone a subliniat importanța unei administrații eficiente, fără a sta patru ani doar în birou, precum a sugerat el că ar face contracandidații săi.

Referindu-se la procesul electoral din Sectorul 5, Piedone a subliniat că acesta s-a desfășurat impecabil și a oferit să îi împărtășească cunoștințele sale despre administrație lui George Tuță, noul primar al Sectorului 1.

„Fără lipsă de modestie, am fost primăria care nu a avut nicio problemă, am organizat exemplar”, a declarat Piedone, subliniind calitatea organizării procesului electoral din sectorul său. El a făcut referire la posibile contestații și a subliniat că oamenii votează pentru interesele românești, nu pentru influențele străine.

Piedone a continuat să vorbească despre schimbările din țară, menționând că profilul alegătorului se schimbă și că este necesar să se adapteze la noile tendințe. El a reiterat angajamentul său față de administrarea eficientă a Sectorului 5 și a lansat chiar o provocare ironică către noul primar: „Ești primar, du-te acasă, culcă-te, dar daca nu rezolvi, eu sparg geamurile la primărie.”

Încheind interviul cu o notă de umor și determinare, Piedone a declarat în exclusivitate pentru România TV: „Poate Piedone e nebun, dar luați zece persoane pe sector și întrebați cu cine au votat. Dacă 8 din 10 spun că au votat cu Nicușor, aia e. Dar altfel poate există extratereștrii sau șobolanii, că poate d-aia nu-i omoară, că șobolanii poate o votează pe Clotilde. Piedone n-a murit!”