Piedone Jr a început campania electorală. Ce au primit locuitorii sectorului 5

Piedone Jr a dat startul campaniei electorale și a început să distribuie fluturașii de 1 Decembrie. Însă, nu orice fluturași, ci unii care îi înfățișează pe Piedone senior și fiul său, îmbrăcați în straie populare.

Fluturașii ar fi fost realizați de același Viorel Baciu, care a mai desenat broșuri cu primarul condamnat.  La acel moment, acestea au fost împărțite în școli, potrivit publicației libertatea.

Tot același Viorel Baciu ar fi desenat și gardul care încadrează Calea Văcărești din Capitală, din sectorul 4. Mai mult, de pe fluturaș nu lipsește nici logo-ul Primăriei Sector 5.

Fluturași de 1 decembrie cu Piedone

Fluturașii, cu caricaturile fostului primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și ale fiului său, deputatul Vlad Popescu Piedone au fost împărțiți în întreg sectorul.Fluturașul dedicat zilei de 1 Decembrie a fost găsit și în zona Mărgeanulu.

 

Sursă foto: libertatea.ro
Sursă foto: libertatea.ro

Deasupra caricaturei apare scris mesajul: „Un mesaj pentru sector / De sub sfântul tricolor”.

Piedone JR, candidat pentru funcția de primar al Sectorului 5

Fluturașii au fost distribuiți, în contextul în care numele lui Piedone jr este vehiculat pentru rolul de candidat la postul de primar, rămas vacant după ce tatăl a fost condamnat la patru ani de închisoare în luna mai a acestui an.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu tragedia din octombrie 2015 de la clubul Colectiv, în urma căreia au decedat 64 de persoane.

 

 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole