Piedone: Timp de 14 ani, reprezentanții unui hypermarket au ignorat o hotărâre judecătorească

Publicat: 13 iun. 2024, 14:22, de Andrei Ceausescu, în Administratie , ? cititori
Piedone: Timp de 14 ani, reprezentanții unui hypermarket au ignorat o hotărâre judecătorească

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că demolează o construcție ilegală de pe domeniul public, care a fost ignorată timp de 14 ani de către reprezentanții unui hypermarket din zona Sălaj.

Primarul Piedone a subliniat că nu există loc pentru construcții ilegale sau ignorarea hotărârilor judecătorești în Sectorul 5. Acesta a evidențiat faptul că respectul față de lege și cetățeni reprezintă principii fundamentale pentru administrația locală.

Construcția ilegală, care ocupa o suprafață de 400 de metri pătrați, a fost identificată ca fiind în contradicție cu normele legale și a fost dispusă demolarea sa de urgență. Primarul a asigurat că autoritățile locale vor interveni prompt în astfel de situații pentru a asigura respectarea legii și drepturile cetățenilor.

Piedone a subliniat, de asemenea, că a solicitat Direcției Juridice din cadrul Primăriei Sectorului 5 să examineze toate hotărârile judecătorești care nu au fost îndeplinite și să ia măsurile necesare pentru punerea lor în aplicare. El a exprimat dezamăgirea față de faptul că anumiți executori nu au acționat conform legii și au servit interesele unor hypermarketuri în detrimentul respectării normelor legale.

Primarul a  spus că administrația locală va interveni ferm în situații similare și că va continua să aplice legea în mod riguros în Sectorul 5, în interesul comunității și al respectului față de lege.